Informații livrare

MARKET FOR ALL  livreaza comenzile doar pe teritoriul Romaniei. Pentru livrari in afara tarii va rugam sa ne contactati.

Livrarile le facem prin companiile de curierat cunoscute.

Costuri de transport

Costul de procesare si livrare nationala este de 24.99 lei/comanda (TVA inclus). 
In situatia in care optati pentru modalitatea de plata online cu cardul, livrarea se va face doar dupa incasarea contravalorii facturii proforme. Daca livrarea se va face intr-o localitate/comuna sau sat unde firma de curierat nu are punct de lucru pot aparea costuri suplimentare de transport si se vor aplica doar cu acceptul dumneavoastra.

Toate costurile de livrare/transport vor fi incluse in suma solicitata ramburs.

Termene de livrare

Termenul de livrare standard este de maxim 72 ore din momentul in care a fost primita comanda.
Cu exceptie acest termen se poate prelungi cu o zi lucratoare sau mai multe in functie de evolutia stocului in momentul in care ati transmis comanda. Intarzieri la livrare mai pot aparea fara voia noastra sau a firmei de curierat din diverse motive (conditii meteo, trafic, etc). Un consultant marketforall.ro va lua legatura cu dumneavoastra si o sa va informeze despre oricare situatie care se abate de la conditiile standard prezentate pe site.

Compania de curierat are program in cele mai multe puncte de lucru de luni pana vineri intre orele 08:30 – 18:00 si sambata intre 08:30 si 13:00. Livrarile se pot face la adresa de domiciliu, la munca sau la alta adresa specificata de dumneavoastra si se vor face in timpul programului.

Totodata comenzile se pot ridica de la sediul curierului daca doriti acest lucru si ati specificat acest lucru in prealabil.

Procesul de livrare

In ziua in care coletul va ajunge la sediul curierului, un reprezentant o sa va contacteze pentru a stabili intervalul orar cand doriti sa se faca livrarea.

In cazul coletelor foarte grele, voluminoase sau multe la numar firma de curierat este obligata sa faca livrarea in fata locuintei (casa, bloc, etc).

Desfacerea coletelor se poate face doar dupa ce achitati contravaloarea sumei cerute ramburs.

Pentru suma ceruta ramburs curierul va elibera chitanta. In situatia in care plata s-a facut online cu cardul sau cu ordin de plata nu se va mai percepe nici un ramburs in momentul livrarii.

Exceptii

In situatia in care se constata la deschiderea coletului sau a ambalajului original ca produsele comandate nu corespund cantitativ sau calitativ, acestea trebuiesc returnate curierului si totodata trebuie sa faceti un proces verbal de constatare cu reprezentul firmei de curierat. Un exemplar va ramane la dumneavoastra iar unul la Curier. In ambele cazuri (produs spart, fisurat, crapat, deformat sau produs lipsa) trebuie sa sa ne transmiteti pe e-mail sau pe fax o copie a procesului verbal de constatare cu toate informatiile complete iar noi va vom livra un alt produs nou.

Toate costurile de transport care apar in aceste situatii de exceptie vor fi in responsabilitatea noastra.

Curierul nu este obligat sa asiste la testarea sau punerea in functiune a produselor comandate.

Pentru mai multe detalii privind conditiile de livrare puteti sa ne contactati la: office@marketforall.ro